Velt Winkel

Over de Velt-winkel

Over de Velt-winkel

Op zoek naar boeken die je zin geven om zelf ecologisch te tuinieren of koken? Velt heeft meer dan dertig publicaties in de aanbieding!

Hoe bestellen?

Een boek bestellen via onze webshop is heel eenvoudig:

 
Een bestelling plaatsen via onze webshop is veilig en betrouwbaar. Van zodra we de betaling hebben ontvangen, sturen we de bestelling op.

Korting voor Velt-leden

Iedereen kan boeken bestellen, maar wie lid is van Velt krijgt een aanzienlijke korting.

Wil je ook van deze korting genieten?

Klik hier om lid te worden van Velt

Gratis verzendkosten vanaf 40 euro

Met lange winteravonden in het vooruitzicht geeft Velt jou alvast een cadeautje: van 8 november tot 15 januari 2019 wordt elke bestelling vanaf 40 euro je zonder verzendkosten toegestuurd. Perfect voor je eindejaarsgeschenken! Een boek voor oma die graag kookt, een hint voor je partner die dringend de fruitbomen moet snoeien of wat inspiratie voor jezelf om je tuin aan te pakken. In de online Velt-winkel vind je voor elk wat wils. Ook bij je lokale Velt-afdeling kan je onze boeken kopen. Uiteraard het hele jaar door zonder verzendkost!

Boeken bestellen bij je plaatselijke afdeling

Ook onze lokale Velt-afdelingen verkopen onze boeken. Wil je liever je boek(en) ophalen bij jou in de buurt en zo besparen op de verzendingskosten, bestel dan (nog) niet via onze webshop.

Informeer eerst bij je lokale afdeling of het boek nog in voorraad is. Dit kan via de afdelingscontactpersoon die je terugvindt via www.velt.nu/injebuurt


Veel gestelde vragen over Velt en de bestelling van publicaties