Velt Utrecht

Welkom

Welkom

Velt Utrecht is de afdeling van de Vlaamse en Nederlandse vereniging Velt (Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren) in de provincie Utrecht, die staat voor gezond leven op het ritme van de seizoenen, met respect voor mens, dier en natuur.

Velt is voor iedereen maar vooral voor degene die bewuster en duurzamer willen leven. Onze afdeling bestaat uit een kernteam en zo'n 165 lokale leden. 

Wij organiseren jaarlijks een aantal bijeenkomsten en activiteiten (ook niet-leden zijn hier welkom), die gelegenheid bieden tot samenzijn, ervaringen uitwisselen en leren van elkaar. Daarbij maken wij gebruik van goed opgeleide (Velt)docenten. Centraal hierbij staan steeds de onderwerpen die ons binden: biologisch tuinieren, duurzaam zelfvoorzienend leven en biologische voeding. 

Ook vorig jaar hebben we weer veel activiteiten georganiseerd. In de nieuwsbrieven kan je daar een verslag van terugvinden. Kijk bij activiteiten 2020 voor wat we dit jaar gaan organiseren. 

Kijk ook eens verder op de website bij het kernteam onder Wie zijn wij? en de links over ecologisch leven en tuinieren in de regio. 

We hebben ook