Velt Nijmegen en omstreken

Startbijeenkomst zo 13 september

Startbijeenkomst zo 13 september

Op zondag 13 september 2015 is de Startbijeenkomst voor onze nieuwe Velt-afdeling Nijmegen en omstreken!

Vanaf 14.00 ben je welkom op Ekoboerderij De Lingehof. Na een korte kennismaking worden we rondgeleid op dit biologische akkerbouwbedrijf van bijna 100ha. Daarna lopen we naar de tuinen van biologische Tuinderij de Stroom, waar de Hemmense groentemeiden zullen vertellen over biologische groententeelt. Mogelijk volgt er nog een andere activiteit, maar dat is nog even onder voorbehoud. Na de rondleiding willen we graag samen gaan bespreken waar we als lokale afdeling interesse in hebben. Dit kunnen lezingen zijn die worden verzorgd door de vele ‘Velt lesgevers’, maar ook gezamenlijke activiteiten, workshops of jouw idee. Daarbij is het minstens zo belangrijk dat we elkaar ook beter leren kennen.

Praktisch punt is dat de Velt-boeken en –zaden op deze middag ook te koop zijn. Als je Velt-lid bent kun je deze met ledenkorting kopen. Mocht je nog geen lid zijn dan ben je zeker ook welkom, maar misschien is het het juiste moment om nu lid te worden (link).

Het is niet verplicht om je van tevoren aan te melden, maar we stellen het wel op prijs, dan kunnen we er met de consumpties rekening mee houden. De vrijwillige bijdrage is € 3,50, maar je mag dit ook ‘in natura betalen’ (taart of iets anders lekkers). Ook dan horen we het graag op tijd.

De adres van de Lingehof is Hemmensetraat 17 in Randwijk, maar nog net gelegen aan de rand van Hemmen. Mocht je wel willen komen maar is de afstand een probleem, neem dan even contact met ons op. Ook als je zelf wel een auto hebt en er nog anderen mee kunnen rijden. Dan kunnen we jullie hopelijk met elkaar in contact brengen.

Voor meer informatie over de locatie, zie www.degroenekring.nl

Leuk als je er ook bij bent op zondagmiddag 13 september, tot dan!