Velt Leudal

Welkom

Welkom

WELKOM bij Velt-Leudal en omstreken

Gepost op 21/05/2019 15:37 door JOYCE DONKERS - VAN DEN BEUCKEN

VELT = Vereniging voor Ecologisch Leven, koken en Tuinieren


VELT-afdeling Leudal e.o. is, met meer dan 100 leden, een van de grootste en oudste afdelingen van Nederland.

Velt brengt mensen samen op weg naar ecologisch leven met praktische informatie, wonderlijke belevenissen en gefundeerde opinies.

Velt geeft tweemaandelijks het blad 'Seizoenen' uit.

Gezond leven op het ritme van de seizoenen. En dit met respect voor de natuur. Velt geeft ecologisch leven vorm in huis, tuin en daarbuiten.  In Vlaanderen en Nederland telt Velt 12.000 leden en 100 lokale afdelingen.  Daarmee is Velt een spreekbuis voor de belangen van ecologische consumenten.

Velt afdeling Leudal bestrijkt het gebied in de provincie Limburg tussen en rondom Weert, Venlo en Echt. Het bezoekerscentrum Leudal in Haelen vormt het hart van onze afdeling. Op deze locatie (BCL) worden de meeste activiteiten gehouden.

Achter het Bezoekerscentrum Haelen is door onze leden een ecologische Velt-tuin aangelegd. Deze wordt onderhouden door enthousiaste vrijwilligers.

Velt Leudal e.o. organiseert het hele jaar door allerlei activiteiten voor leden en niet-leden, zoals lezingen, workshops, cursussen, ervaringen en zaden en planten uitwisselen, en tuinbezoeken.
Voor leden zijn de meeste activiteiten gratis. Ook staan we regelmatig met een stand op evenementen en tuinmarkten, met o.a.  Informatie, planten en boeken die Velt uitgeeft.

 

Geen berichten gevonden.

Vul alle verplichte velden in