Velt Holland Rijnland

VELT boeken inzien en/of kopen in Leiden

VELT boeken inzien en/of kopen in Leiden

Op zoek naar boeken die je zin geven om zelf ecologisch te tuinieren of koken? Velt heeft meer dan dertig publicaties in de aanbieding! En als VELT-lid krijg je een aanzienlijke korting op de boeken.

De nieuwste uitgaven zijn :

Permacultuur. Waar staat permacultuur voor? En hoe begin je eraan? Linder van den Heerik gidst je door de principes van permacultuur en neemt je mee naar vijf Vlaamse en Nederlandse eetbare tuinen.

Ontdek hoe je jouw wensen kunt waarmaken binnen de mogelijkheden van je tuin, samentuin of buurtpark. Of je nu groenten wilt kweken in de zon of een voedselbos wilt creëren in halfschaduw, dit boek wijst je de weg.

Meer dan sprietjes
Hoe maak je van een saaie rechte tuin met coniferen een natuurlijk gazon met minder gras, meer bloemenborders, struikengordels, bijen, vlinders en vogels? Meer dan sprietjes toont het je!

De voordelen van zo’n gazontuin zijn talrijk: je beleeft de seizoenen, je hebt meer privacy en je houdt tijd over om van je tuin te genieten. Ben je een beginnende of gevorderde tuinier? Ga de uitdaging aan om met kleine en gemakkelijke ingrepen jouw natuurlijke siertuin te maken.

Het volledige aanbod:

Kijk hier voor het volledige aanbod. Bestel je op de website, dan betaal je verzendkosten.

Je kunt de VELT-boeken ook inzien of kopen bij onze boekenverantwoordelijke Ardie den Boer in Leiden. En dan betaal je géén verzendkosten.

Voor het inzien en/of kopen van boeken kun je altijd een afspraak maken met Ardie. Zij woont aan de Hoge Rijndijk in Leiden.

Je kunt Ardie bellen op 071- 514 3786 of je kunt haar mailen via: ardie_den_boer-visser@kpnmail.nl