Velt Holland Rijnland

Welkom

Welkom bij Velt afdeling Holland Rijnland

Activiteiten van Velt afdeling Holland Rijnland:

Ook in 2019 en 2020 kun je weer een aantal Velt-cursussen en workshops volgen waarin ecologisch leven en tuinieren centraal staan.

De volgende activiteiten zijn gepland:

Vogels zoeken beschutting om te broeden en om zich terug te trekken bij gevaar. Én ze moeten bij u wat te eten vinden – insecten, rupsen of bijvoorbeeld bessen. En fijn als er ook water beschikbaar is.

Met een vogelvriendelijke tuin doet u ook iets voor uzelf. Het is enerzijds vooral genieten van de bedrijvigheid met al die vogels in uw tuin. Maar anderzijds draagt u bij aan het tegengaan van te hete steden en overbelaste rioleringen. Groen houdt vocht vast.

AUB aanmelden bij caroline.kerkaert@gmail.com zodat Caroline weet voor hoeveel mensen ze wat lekkers voor bij de thee en koffie moet maken..

 

Verder hebben we plannen voor:

 
 

We horen graag van jullie of dit activiteiten zijn die je zou willen bezoeken. Zodra activiteiten vaste vorm hebben gekregen worden ze gepubliceerd, zowel hier op de website, op FB en natuurlijk in de kalender van Velt.nu en in Seizoenen. Als je vragen of opmerkingen hebt kun je ons bereiken via het algemene emailadres: velthollandr@gmail.com.

Activiteiten afdelingen in de buurt.

De activiteiten van de afdelingen Den Haag en Rotterdam publiceren we ook op deze website (kijk in de kolom aan de linkerkant) en op de FaceBookpagina van Velt Holland Rijnland.

En verder...  zoeken wij nog mensen die ons willen helpen met één of meer taken binnen de afdeling zoals: