Velt Eindhoven

Lezing gezonde voeding, 20 feb 2019

Lezing gezonde voeding, 20 feb 2019

Lezing over gezonde voeding, verzorgd door Rika Verhoef

Rika Verhoef, onderwijskundige, meesterherborist, gepassioneerd kruidenkweker en voedingsdeskundige is sinds kort ook lesgeefster van Velt. Wij hadden het geluk een van de eerste Veltafdelingen te zijn waar ze haar boeiende avond over gezonde voeding kwam geven. Dat er volop belangstelling bestaat voor het onderwerp bleek wel uit het aantal deelnemers aan de avond: we waren met meer dan twintigen.

Rika verdiept zich al lang in de invloed van voeding op ons welbevinden, zowel geestelijk (leervermogens) als lichamelijk

Zij toonde ons o.a. voorbeelden van voedingsadviezen uit binnen- en buitenland: ieder land heeft een eigen schijf-van-vijf-achtig advies. Mooi om naast elkaar te zien. Een breed scala aan voedingsthema’s passeerde de revue, waarbij er veel interactie was met de aanwezigen. Een interessante avond!

Als er mensen zijn die de avond hebben bijgewoond en wat meer achtergrondinformatie zouden willen krijgen, kunnen ze contact opnemen met Annie of Minke: dan sturen we alsnog wat door.