Velt Eindhoven

Welkom

Welkom

Velt vzw is de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren en staat voor 'Gezond leven op het ritme van de seizoenen, met respect voor de natuur'. Velt geeft ecologisch leven vorm in huis, tuin en daarbuiten.

Velt vzw wil iedereen de gelegenheid geven om bij elkaar te komen, ideeën uit te wisselen, naar bijeenkomsten en lezingen te gaan, samen op stap te gaan naar tuinbeurzen en plantenruildagen, en door te wandelen in de natuur. Bovendien organiseren we moestuincursussen, ecologische tuindagen en geven we publicaties, boeken en het tweemaandelijks blad 'Seizoenen' uit. Met samenwerkingsverbanden wil Velt bijdragen tot de ontwikkeling van een duurzame levensstijl.

Aantal leden
In Vlaanderen en Nederland telt Velt vzw 100 lokale afdelingen met bijna 15.000 leden; onze afdeling Velt-Eindhoven e.o. telt bijna 200 leden. Daarmee is Velt vzw een spreekbuis voor de belangen van ecologische consumenten.

Informatie over de vereniging, publicaties en boeken
Op www.velt.nu vindt je meer informatie over de vereniging Velt en haar activiteiten.

Wil je meer informatie over Velt-Eindhoven, stuur dan een e-mail naar: voorzitter@velt-ehv.nl.

Wil je lid worden: klik dan hier.

Het is altijd mogelijk activiteiten te bezoeken, zonder dat je lid bent. Zo kun je altijd even snuffelen, en kijken 'of het wat voor je is'.