Velt Den Haag

Welkom

Welkom bij Velt Den Haag en omstreken

Welkom op de website van Velt Den Haag en omstreken, 

Wij organiseren in deze regio cursussen en workshops, vaak op verzoek van Velt leden, over ecologisch tuinieren, koken en nog veel andere onderwerpen. Zie hiervoor het aanbod van lessen links op de pagina.

Heb je een groepje mensen bij elkaar dat geinteresseerd is in een specifiek onderwerp dat je niet in de lijst terugvindt? Vraag of wij er iets mee kunnen doen.

Velt werkt met lesgevers in de regio en Anouk Winkler doet dit voor Den Haag eo,  zij weet alles van tuinieren, teeltplannen,  zaaien en meer.

Het lesmateriaal van Velt bevat ook veel onderwerpen op het gebied van koken; bv een high tea? Of koken met groenten uit de tuin in het seizoen? Hier wat voorbeelden van workshops die wij kunnen aanbieden workshops over de siertuin en workshops over voeding.

Voor 2018 hebben wij al een aantal cursussen in Den Haag gepland!!

Eén basiscursus ecologisch (moes)tuinieren op zaterdagochtend (4x), één basiscursus ecologisch (moes)tuinieren op maandagavond.

Twee jaarcursussen ecologisch (moes)tuinieren op zaterdag, een in de ochtend en een in de middag (8x).  En een leuke, gratis, workshop bij het ophalen van de bestelde Velt-zaden in februari, datum volgt nog.

Zie voor verdere details de activiteitenkalender in de kolom aan de linkerkant.

Kijk ook eens op onze FaceBookPagina.

Zou je willen helpen om Velt meer bekendheid te geven? Wij hebben bijv. hulp nodig bij de website. Kun jij deze site leuker maken? Graag!! Interesse? Stuur dan een mailtje naar Helma van de Coevering :  veltdheo@gmail.com