Velt Den Bosch

Introductie

Introductie

Welkom

Al eeuwen wonen en werken mensen in en rondom Den Bosch. Het is naast de hoofdstad van Noord-Brabant ook nog een bisschopszetel en een oude garnizoensstad. En in 2013 heeft de Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren er haar eigen afdeling opgericht. Andreas Heijdendael, Harry Gehrling en Anja Kleijn zijn de kartrekkers van deze afdeling.

Wil jij Velt steunen en meebouwen aan een groenere en ecologischere wereld? Word dan lid van onze organisatie en geniet van talloze voordelen zoals boeken met korting en zes keer per jaar het tijdschrift Seizoenen in je brievenbus.

Wij hopen, er samen met Velt-leden en natuurlijk ook niet-leden een inspirerende, leerzame maar bovenal gezellige boel van te maken. Wij zoeken extra mensen die ons willen helpen! Heb je leuke ideeen over mogelijke activiteiten of interesse om mee te helpen met het organiseren ervan, neem contact met ons op! 

In contact komen met deze afdeling kan via email: info@veltdenbosch.nl en sinds kort hebben we 'n nieuwe Facebook.

Wil jij Velt steunen en meebouwen aan een groenere en ecologischere wereld? Word dan lid van onze organisatie en geniet van talloze voordelen zoals boeken met korting en zes keer per jaar het tijdschrift Seizoenen in je brievenbus. Kijk op de pagina Lid worden.

Veel plezier bij het bekijken van de website.

Groeten,
Anja, Harry & Andreas
(info@veltdenbosch.nl)

Foto gemaakt door Janneke van Drunen Werkgebied van Velt Den Bosch