Velt Leuven

Nieuws

Nieuws

Elk jaar organiseren we een aantal voordrachten, cursussen, workshops en uitstappen voor tuiniers en leden die graag ecologisch koken.
De informatie hierover wordt verspreid via een (half)jaarlijkse nieuwsbrief en via e-post, maar vind je hier ook terug in de activiteitenkalender en het nieuwsbrievenoverzicht.

Op deze nieuwspagina melden we bijkomende lokale activiteiten, eventuele last-minutewijzigingen en de praktische afspraken i.v.m. samenaankopen. Organiseer je zelf een activiteit die interessant is voor Velt-leden, zend een mailtje aan de webmaster, zodat we het hier kunnen publiceren.

Update najaarsprogrammatie:

Gepost op 06/09/2017 11:45 door MIEKE BEX

* Naast de eerder aangekondigde najaarsactiviteiten voor september en oktober herneemt ook onze driemaandelijkse kookclub: eerste afspraak op maandag 11 september om 19.00 uur in Ontmoetingscentrum Genadedal in Kessel-Lo.
Geïnteresseerden nemen op voorhand contact op met Lies Havet om het menu en de ingrediënten af te spreken. 

* Voor ecologische tuiniers starten op dinsdagsavond 12 september de lessenreeksen Schijnbare chaos in de groentetuin en Permacultuur Ten huize van.. .
De inschrijvingen worden vrijdag 8 september definitief afgesloten.

* Er zijn nog een viertal plaatsen voor de eerste workshop Improvisatiekoken op zaterdag 7 oktober.  Ook voor de tweede workshop op 11 november kan je je nu al aanmelden.

Alle informatie vind je in de recentste nieuwsbrief.
Inschrijven kan via de links in bovenstaande aankondigingen, of via deze pagina.

Gezocht: open keuken(s) voor workshop improvisatiekoken

Gepost op 13/08/2017 08:30 door MIEKE BEX

 Thumbnail
Dit najaar organiseren we al twee workshops improvisatiekoken.
Voor toekomstige kookworkshops zijn we nog steeds op zoek naar gastgezinnen met een open keuken (een kookeiland is ideaal, maar een grote tafel waarrond gewerkt kan worden voldoet ook), ruim genoeg om 10 deelnemers en de lesgever te ontvangen.

Als tegenprestatie voor het ter beschikking stellen van je keukenmaterialen kan jij (en je partner) de workshop gratis bijwonen. 
Voel je je geroepen, laat het ons weten via veltleuven(a)gmail.com.

Geen berichten gevonden.

Vul alle verplichte velden in